LECHON PAKSIW
Mga Panakot: Ingredients:
1
ka kilo nga lechon nga baboy 1 kilo of
roasted pork
1 ka lata san liver spread 1 can of liver spread
1 ka tasa nga suka 1 cup of vinegar
½ san tasa san asukar nga pula ½ cup of brown sugar
1 ka kutsara nga asin 1 spoon of salt
1 ka kutsara nga bug-os 1 spoon of whole pepper
1 ka lata san liver spread 1 can of liver spread
1 ka tasa nga suka 1 cup of vinegar
½ san tasa san asukar nga pula ½ cup of brown sugar
1 ka kutsara nga asin 1 spoon of salt
1 ka kutsara nga bug-os 1 spoon of whole pepper
nga pamyenta
4 ka tipak san lasona, pinitpit 4 chunks of minced garlic
1 ka kutsarita nga betsin 1 teaspoon of MSG
½ san tasa nga tuyo oregano ½ cup of soya beans or oregano
1 ka tasa nga tubig 1 cup of water
4 ka tipak san lasona, pinitpit 4 chunks of minced garlic
1 ka kutsarita nga betsin 1 teaspoon of MSG
½ san tasa nga tuyo oregano ½ cup of soya beans or oregano
1 ka tasa nga tubig 1 cup of water
Proseso san
Pagluto:
1.
Ibutang ngatanan an panakot pati an tiniros nga lechon sa karaha. Pakaladkaran.
2.
Mahinay la an kalayo hasta magyumo ngan lumapot an sarsa.
3.
Haonon kun tama na an timplada ngan igserbi.
No comments:
Post a Comment