Sunday, October 16, 2016


KILAWING KARNE

Mga Panakot:                                                   Ingredients:
½ ka platito nga lapay nga                          ½ saucer of spleen
     tiniros san gudti                                             sliced small
1 ka platito nga karne nga                           1 saucer of pork
     tiniros san gudti                                             sliced small
1 ka platito ngan tunga nga labanos        1 ½ saucer of radish
     tiniros san gudti                                             sliced small
1 nga bumbay gudti an katiros                 1 onion sliced small
1 ka tasa nga suka                                           1 cup of vinegar
2 ka tasa san tubig                                          2 cups of water
2 ka tipak san lasona                                     2 chunks of garlic
1 ka kutsara nga mantika                            1 spoon of cooking oil
Pamyenta o asin, panrasa                           Pepper or salt to taste

Proseso san Pagluto:
1. Maggisa lasona sa usa nga karaha. Pagkatapos igsunod an iba pa nga panakot labot san
    labanos ngan suka.
2. Pagkatapos san 10 minutos, ighalo na an suka nga may tubig ngan pabaya-an nga
    kumaladkad san duha ka beses.
3. Kun sigurado na nga naluto na an karne ngan tama na an timpla pwede na ihalo an labanos.
4. Haunon ngan igserbi.




No comments:

Post a Comment