KILAWING KARNE
Mga Panakot: Ingredients:
½ ka platito nga lapay nga ½ saucer of spleen
tiniros san gudti sliced small
1 ka platito nga karne nga 1 saucer of pork
1 ka platito nga karne nga 1 saucer of pork
tiniros san gudti sliced small
1 ka platito ngan tunga nga labanos 1 ½ saucer of radish
1 ka platito ngan tunga nga labanos 1 ½ saucer of radish
tiniros san gudti sliced small
1 nga bumbay gudti an katiros 1 onion sliced small
1 ka tasa nga suka 1 cup of vinegar
2 ka tasa san tubig 2 cups of water
2 ka tipak san lasona 2 chunks of garlic
1 ka kutsara nga mantika 1 spoon of cooking oil
Pamyenta o asin, panrasa Pepper or salt to taste
1 nga bumbay gudti an katiros 1 onion sliced small
1 ka tasa nga suka 1 cup of vinegar
2 ka tasa san tubig 2 cups of water
2 ka tipak san lasona 2 chunks of garlic
1 ka kutsara nga mantika 1 spoon of cooking oil
Pamyenta o asin, panrasa Pepper or salt to taste
Proseso san Pagluto:
1. Maggisa lasona sa usa nga
karaha. Pagkatapos igsunod an iba pa nga panakot labot san
labanos ngan suka.
2. Pagkatapos san 10 minutos, ighalo
na an suka nga may tubig ngan pabaya-an nga
kumaladkad san duha ka beses.
3. Kun sigurado na nga naluto na
an karne ngan tama na an timpla pwede na ihalo an labanos.
4. Haunon ngan igserbi.
No comments:
Post a Comment