Sunday, October 16, 2016


BEEF STROGANOFF

Mga Panakot:                                                 Ingredients:
500 nga gramo nga lomo san baka            500 grams of tenderloin beef
5 ka kutsara san mantikilya                         5 spoons of margarine
3 ka kutsara san sherry nga bino               3 spoons of sherry wine
1 ka kutsarita nga tinadtad nga lasuna      1 teaspoon of chopped garlic
1 nga sibuyas, tinadtad                                1 chopped onion
1 ka kutsarita san tomato paste                  1 teaspoon of tomato paste
4 ka kutsara nga harina                               4 spoons of flour
1 ¼ nga tasa san sabaw                               1 ¼ cup of beef soup
      san nilaga nga baka
1/3 tasa san sour cream                              1/3 cup of sour cream
Asin, paminta, betsin                                     Salt, pepper, MSG
125 ka gramo san noodles                           125 grams of noodles

Proseso san Pagluto:
1) Tiroson an baka san kadagkoon nga 3 x ½ ka pulgada. Papulahon san madaliay (makusog
     nga kalayo) sa mapaso nga 3 ka kutsara nga mantikilya. Katapos hukaron an baka ngan ilain
     sa usa nga plato.
2) Mag gisa sa iba nga karaha nga malimpyo san sherry ngan mantikilya (2 ka kutsara), igisa
     an lasuna ngan bumbay. Lutuon sa sulod san usa ka minuto.
3) Ibutang an tomato paste, harina ngan sabaw. Ukayon hasta kumaladkad.
4) Ibutang an sour cream, asin, paminta ngan betsin.
5) Ibalik utro an baka ngan lutuon sa sulod san tulo ka minuto.
6) Igserbe nga may padis nga noodles.



No comments:

Post a Comment