BEEF STROGANOFF
Mga Panakot: Ingredients:
500 nga gramo nga lomo san baka
500 grams of tenderloin
beef
5 ka kutsara san mantikilya 5 spoons of margarine
5 ka kutsara san mantikilya 5 spoons of margarine
3 ka kutsara san sherry nga bino
3 spoons of sherry wine
1 ka kutsarita nga tinadtad nga lasuna 1 teaspoon of chopped garlic
1 nga sibuyas, tinadtad 1 chopped onion
1 ka kutsarita san tomato paste 1 teaspoon of tomato paste
4 ka kutsara nga harina 4 spoons of flour
1 ¼ nga tasa san sabaw 1 ¼ cup of beef soup
1 ka kutsarita nga tinadtad nga lasuna 1 teaspoon of chopped garlic
1 nga sibuyas, tinadtad 1 chopped onion
1 ka kutsarita san tomato paste 1 teaspoon of tomato paste
4 ka kutsara nga harina 4 spoons of flour
1 ¼ nga tasa san sabaw 1 ¼ cup of beef soup
san nilaga nga baka
1/3 tasa san sour cream 1/3 cup of sour cream
Asin, paminta, betsin Salt, pepper, MSG
125 ka gramo san noodles 125 grams of noodles
1/3 tasa san sour cream 1/3 cup of sour cream
Asin, paminta, betsin Salt, pepper, MSG
125 ka gramo san noodles 125 grams of noodles
Proseso san Pagluto:
1) Tiroson an baka san kadagkoon
nga 3 x ½ ka pulgada. Papulahon san madaliay (makusog
nga kalayo) sa mapaso nga
3 ka kutsara nga mantikilya. Katapos hukaron an baka ngan ilain
sa usa nga
plato.
2) Mag gisa sa iba nga karaha nga malimpyo san sherry ngan mantikilya (2 ka
kutsara), igisa
an lasuna ngan bumbay.
Lutuon sa sulod san usa ka minuto.
3) Ibutang an tomato paste, harina
ngan sabaw. Ukayon hasta kumaladkad.
4) Ibutang an sour cream, asin, paminta
ngan betsin.
5) Ibalik utro an baka ngan lutuon
sa sulod san tulo ka minuto.
6) Igserbe nga may padis nga
noodles.
No comments:
Post a Comment