KILAWIN NGA BABOY NGAN ATAY
Mga Panakot: Ingredients:
1 ka kilo san baboy 1 kilo of pork
1 ka kilo nga atay san baboy 1 kilo of pork liver
2 ka tasa san suka 2 cups of vinegar
1 ka kutsarita nga asin 1 teaspoon of salt
1 ka kutsarita nga rinudos 1 teaspoon of crushed pepper
1 ka kilo nga atay san baboy 1 kilo of pork liver
2 ka tasa san suka 2 cups of vinegar
1 ka kutsarita nga asin 1 teaspoon of salt
1 ka kutsarita nga rinudos 1 teaspoon of crushed pepper
nga pamyenta
1 ka kutsarita nga betsin 1 teaspoon of MSG
¼ tasa san mantika ¼ cup of cooking oil
1 nga bumbay, tinadtad 1 pc. onion, chopped
1 ka tipak san lasuna, pinitpit 1 chunk of minced garlic
Prinito nga lasuna Fried garlic
1 ka kutsarita nga betsin 1 teaspoon of MSG
¼ tasa san mantika ¼ cup of cooking oil
1 nga bumbay, tinadtad 1 pc. onion, chopped
1 ka tipak san lasuna, pinitpit 1 chunk of minced garlic
Prinito nga lasuna Fried garlic
Proseso san Pagluto:
1. Tiroson an baboy ngan atay san
pahalaba. (1 ½ pulgada).
2. Ibutang sa dako nga uhataw. Butangan
suka, asin, pamyenta ngan betsin. Ibabad san 30
minutos.
3. Paturuan an baboy ngan atay ngan
ipiliw la anay an gin-babaran.
4. Magpapaso mantika sa karaha. Igisa
an bumbay ngan lasona.
5. Ibuhos an baboy ngan atay
hasta maluto. Idugang an gin-babaran san karne.
6. Takpan ngan pakaladkaran sa
sulod san 15-25 minutos o hasta maluto.
7. Haunon kun luto na ngan
budboran san prinito nga lasona an bawbaw san ginluto.
8. Igserbi mentras mapaso pa.
No comments:
Post a Comment