Sunday, October 16, 2016


KOSIDO 

Mga Panakot:                                                   Ingredients:
¼ kilo san baboy nga may tambok         ¼ kilo of pork with fat
¼ kilo nga karne san baka                          ¼ kilo of cow beef
2 ka bug-os nga chorizo                               2 pcs. of chorizo
½ ka tasa san Garbanzos, binabad           ½ cup of Garbanzos, soaked
2 ka bug-os nga bumbay                              2 pcs. of onions
6 ka dahon san pechay                                 6 leaves of pechay
6 ka dahon san repolyo                                6 leaves of cabbage
4 ka bug-os nga saging nga saba               4 pcs. of saba banana
2 ka bug-os nga patatas                                2 pcs. of potatoes
Tubig                                                                    Water
Asin                                                                       Salt to taste

Proseso san Pagluto:
1. Tiroson an karne san baboy ngan baka.
2. Ilaga hasta magyumo.
3. Tiroson an chorizo, parutan an patatas, ngan tiroson liwat an bumbay ngan ihalo sa karne.
4. Tungaon sa 2 ka parte an dahon san pechay ngan saging, ngan ihalo sa karne.
5. Ibutang an ngatanan nga panakot. Timplahan san pamyenta ngan toyo ngan pakaladkaran
    para tumaghom an rasa san ngatanan nga panakot sa sabaw ngan sa karne.
6. Ig-ayaw an tubig nga ginbabaran san garbansoz.
7. Haonon kun tama na an rasa ngan kun mayumo na an karne.
8. Igserbi nga mapaso pa.
  

No comments:

Post a Comment