KOSIDO
Mga Panakot: Ingredients:
¼ kilo san baboy nga may tambok ¼ kilo of pork with fat
¼ kilo nga karne san baka ¼ kilo of cow beef
2 ka bug-os nga chorizo 2 pcs. of chorizo
½ ka tasa san Garbanzos, binabad ½ cup of Garbanzos, soaked
2 ka bug-os nga bumbay 2 pcs. of onions
6 ka dahon san pechay 6 leaves of pechay
6 ka dahon san repolyo 6 leaves of cabbage
4 ka bug-os nga saging nga saba 4 pcs. of saba banana
2 ka bug-os nga patatas 2 pcs. of potatoes
¼ kilo nga karne san baka ¼ kilo of cow beef
2 ka bug-os nga chorizo 2 pcs. of chorizo
½ ka tasa san Garbanzos, binabad ½ cup of Garbanzos, soaked
2 ka bug-os nga bumbay 2 pcs. of onions
6 ka dahon san pechay 6 leaves of pechay
6 ka dahon san repolyo 6 leaves of cabbage
4 ka bug-os nga saging nga saba 4 pcs. of saba banana
2 ka bug-os nga patatas 2 pcs. of potatoes
Tubig Water
Asin Salt
to taste
Proseso san Pagluto:
1. Tiroson an karne san baboy ngan
baka.
2. Ilaga hasta magyumo.
3. Tiroson an chorizo, parutan an
patatas, ngan tiroson liwat an bumbay ngan ihalo sa karne.
4. Tungaon sa 2 ka parte an dahon
san pechay ngan saging, ngan ihalo sa karne.
5. Ibutang an ngatanan nga
panakot. Timplahan san pamyenta ngan toyo ngan pakaladkaran
para tumaghom an rasa
san ngatanan nga panakot sa sabaw ngan sa karne.
6. Ig-ayaw an tubig nga ginbabaran
san garbansoz.
7. Haonon kun tama na an rasa ngan
kun mayumo na an karne.
8. Igserbi nga mapaso pa.
No comments:
Post a Comment