Sunday, October 16, 2016


KALDERETA NGA BAKA

Mga Panakot:                                   Ingredients:
1 ka kilo nga karne san baka      1 kilo of beef
2 nga lata san liver spread           2 cans of liver spread
1 ka lata nga gisantes                     1 can of green peas
4 nga patatas                                     4 potatoes
1 nga sibuyas                                    1 onion
2 ka tipak san lasona                     2 chunks of garlic
2 ka kutsara san paminton         2 spoons of paprika
2 ka bug-os nga katsumba          2 pcs. of chili
Rinudos nga pamyenta                 Crushed pepper
½ ka tasa san tubig                         ½ cup of water
Suka                                                      Vinegar
Asin                                                       Salt

Proseso san Pagluto:
1. Tiroson san medyo gudti an karne.
2. Igisa an lasona ngan bumbay. Isunod an karne ngan ipaligad sa mantika kadaliay.
3. Timplahan san suka, rinudos nga pamyenta, asin, ngan gutiay nga tubig.
4. Pabay-i nga kumaladkad hasta sa magyumo an karne.
5. Rudoson an sili ngan isalakot.
6. Ihalo an liver spread ngan patatas nga inupat an kabuka.
7. Kun luto na an patatas isunod an gisantes.
8. Pag kaladkad, haunon na.
9. Igserbi.


No comments:

Post a Comment