KALDERETA NGA BAKA
Mga Panakot: Ingredients:
1 ka kilo nga karne san baka 1 kilo of beef
2 nga lata san liver spread 2 cans of liver spread
1 ka lata nga gisantes 1 can of green peas
4 nga patatas 4 potatoes
1 nga sibuyas 1 onion
2 ka tipak san lasona 2 chunks of garlic
2 ka kutsara san paminton 2 spoons of paprika
2 ka bug-os nga katsumba 2 pcs. of chili
Rinudos nga pamyenta Crushed pepper
2 nga lata san liver spread 2 cans of liver spread
1 ka lata nga gisantes 1 can of green peas
4 nga patatas 4 potatoes
1 nga sibuyas 1 onion
2 ka tipak san lasona 2 chunks of garlic
2 ka kutsara san paminton 2 spoons of paprika
2 ka bug-os nga katsumba 2 pcs. of chili
Rinudos nga pamyenta Crushed pepper
½ ka tasa san tubig ½ cup of water
Suka Vinegar
Asin Salt
Proseso san Pagluto:
1. Tiroson san medyo gudti an
karne.
2. Igisa an lasona ngan bumbay. Isunod
an karne ngan ipaligad sa mantika kadaliay.
3. Timplahan san suka, rinudos
nga pamyenta, asin, ngan gutiay nga tubig.
4. Pabay-i nga kumaladkad hasta sa
magyumo an karne.
5. Rudoson an sili ngan isalakot.
6. Ihalo an liver spread ngan patatas
nga inupat an kabuka.
7. Kun luto na an patatas isunod
an gisantes.
8. Pag kaladkad, haunon na.
9. Igserbi.
No comments:
Post a Comment