Sunday, October 16, 2016


BARBECUE nga BABOY

Mga Panakot:                                               Ingredients:
½ san kilo nga baboy                                 ½ kilo of pork (sliced long)
      (tiniros san pahalaba)                             
¼ san tasa nga toyo                                    ¼ cup of soya beans
5 ka tipak san rinodos san lasona             5 chunk of crushed garlic 
2 ka kutsara nga sukang puti                     2 spoons of strong vinegar
2 ka kutsara nga pula nga asukar              2 spoons of brown sugar
¼ san tasa nga ketsup                                 ¼ cup of Tomato Ketchup


Proseso san Pagluto:
1. Ibabad an baboy sa toyo, lasona, suka ngan asukar.
2. Ibutang sa mangkok o halarom nga surodlan para makahurom san maupay, pahurumi mag-aga.
3. I-andam an sugbahan, pagharing.
4. Tusukon san barbecue stick an baboy. Isugba an baboy.
5. Pahiran san ginbabaran nga sarsa san baboy, baghiran san brush (bag-o nga wara pa kagamit o malimpiyo).
6. Iserbi mentras nga mapaso pa.



No comments:

Post a Comment