EMBUTIDO
Mga Panakot: Ingredients:
1 ka kilo nga giniling san Baboy 1 kg. of ground
pork
1 ka tasa san mixed sweet pickels 1 cup of mixed sweet pickles
1 ka tasa san mixed sweet pickels 1 cup of mixed sweet pickles
(pino an katiros) (diced)
2 nga bumbay (pino an katiros) 2 pcs. of onion (diced)
5 nga bonay san manok 5 pcs. chicken egg
¾ nga tasa san pasas ¾ cup of raisins
1 ½ nga tasa san tinapay (pinita-pita) 1 ½ cup of bread (stripped)
½ nga tasa san kinudkod nga keso ½ cup of grated cheese
3 Lata san Vienna sausage (pino an katiros) 3 cans of Vienna sausage (diced)
1 ka metro san Palara (inggat) 1 meter of Tin Foil
2 nga bumbay (pino an katiros) 2 pcs. of onion (diced)
5 nga bonay san manok 5 pcs. chicken egg
¾ nga tasa san pasas ¾ cup of raisins
1 ½ nga tasa san tinapay (pinita-pita) 1 ½ cup of bread (stripped)
½ nga tasa san kinudkod nga keso ½ cup of grated cheese
3 Lata san Vienna sausage (pino an katiros) 3 cans of Vienna sausage (diced)
1 ka metro san Palara (inggat) 1 meter of Tin Foil
Asin Salt
Proseso san Pagluto:
1. Ihalo an ngatanan nga panakot
ngan putson san palara, pahalaba nga palidong (sobra sa
katunga an kadako san lidong san bubot san ordinaryo nga baso sa
8 ka pulgada nga
kahalabaon.
2. Pil-on an kada katapusan san
pinorma, di ngani higton san hilodobila.
3. Pakaladkaran san osa ka oras
sa kaldero nga may gutiay nga tubig (Steam).
4. Kaluto. Haonon ngan tiroson
pabalabag, bale tiyapad nga lidong an porma.
5. Depende sa karuyag kun igprito
o diretso na igserbe.
No comments:
Post a Comment